Voi Ce Faceti Cu Cartile Citite

Chiar asa, voi ce faceti cu cartile pe care le-ati citit, v-au impresionat mai mult sau mai putin, dar cu siguranta stiti ca nu le veti mai deschide prea curand? Le faceti cadou prietenilor pasionati de lectura, le vindeti anticariatelor, le donati bibliotecilor?

Cine cumpara frecvent carti se confrunta invariabil la un moment dat cu problema spatiului. Cand copiii ajung la scoala, fiecare an inseamna si manuale, culegeri, cluburi de lectura, etc. Noi, de exemplu, avem cartile pentru copii ordonate pe colectii, in functie de preferintele, iar la o parte dintre ele va trebui la un moment dat sa renuntam din lipsa de spatiu, chiar daca ne sunt foarte dragi.

Daca nu vreti carti neaparat la prima mana si aveti un buget mai restrans, o varianta este si cautarea acestora pe pe site-uri de mica publicitate. Persoane care au studiat cartile respective insa acum nu mai nevoie de ele, le scot la vanzare prin anunturi online. Preturile propuse sunt considerabil mai mici in aceste cazuri in comparatie cu pretul de catalog. In plus, nu se stie niciodata ce comoara de cuvinte gasesti intre paginile unor carti pe care cineva le-a citit si pe care s-a hotarat sa le dea mai departe si altora la un pret mai mic.

Pe langa pret, un avantaj la anunturile de carti de vanzare de pe internet este ca putem arunca o privire rapida pe postarile noi oriunde ne-am afla, acasa, la birou, in metrou, in drum spre casa, etc.

Pe de alta parte, daca spatiul nu va prisoseste si copiii au depasit cu mult varsta potrivita pentru anumite carti, poate isi pun un banut in pusculita, vanzand ce nu le mai trebuie. Stiu ca nu e usor sa te desparti de o carte buna, insa cu siguranta poti face o bucurie si altcuiva pasionat de citit. Tu iti recuperezi o parte din investitie, iar urmatorul cititor o cumpara la un pret convenabil.
Lectura placuta, orice volum ati citi!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree