Ti-a Placut 101 Dalmatieni? Hai La Film Sa Vezi Cine A Fost Cruella, In Noua Productie Disney

Te-ai intrebat vreodata cum a ajuns Cruella De Vil sa vaneze catelusi dalmatieni mici pentru mult visatele haine de blana? Ei bine, Disney a dezlegat misterul in noua productie cinematografica Cruella. Filmul se bazeaza pe personajul Cruella de Vil din celebrul 101 Dalmatieni al lui Dodie Smith.

Aflam astfel despre copilaria si tineretea Cruellei, precum si ascensiunea in lumea modei.

Actiunea se petrece in Londra, in anii ’70, in timpul miscarii punk rock. Estella Miller este o tanara aspiranta la statutul de designer de moda, ce ajunge sa lucreze sub indrumarea unei celebre creatoare de moda, Baroness von Hellman. Estella isi cauta drumul in lumea designului vestimentar si ajunge sa se afirme sub numele de Cruella de Vil.

Tanara Estella este jucata admirabil de celebra actrita Emma Stone, personajul sau fiind pus in valoare cu o forta actoriceasca incontestabila de Emma Thompson (Baroness von Hellman). De asemenea in film ii mai puteti vedea pe: Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste sau Mark Strong.

O nota speciala pentru coloana sonora a filmului, cantece precum: Feeling Good (Nina Simone), Bloody Well Right (Supertramp), Stone Cold Crazy (Queen), One Way or Another (Blondie), Five to One (the Doors), Livin’ Thing (Electric Light Orchestra) sau Should I Stay or Should I Go (the Clash) dau un vibe special secventelor din film.

Cam atat cu indiciile. Ar fi pacat sa nu vedeti filmul in cinematograf. Eu zic ca merita. Si daca aveti pe acasa copii incepand cu 9-10 ani, luati-i cu voi la cinema.

Trailer Cruella:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree