Social Media Summit 2019

Social Media Summit

Iata o propunere de eveniment pentru parintii care activeaza in online, interesati de tot ce inseamna social media. Pe 27 februarie, are loc o noua editie Social Media Summit Bucuresti, la noua sala Dalles.

Discutiile vor fi despre retelele sociale ale momentului, cele mai noi formate de social ads, cum ajungi sa interactionezi cu generatia Z si care sunt tendintele anului.

Platforma de advertising a Facebook ocupa in continuare cel mai important loc in arsenalul marketingului din social media, insa nu este singura platforma de social advertising existenta. Afla ce alte platforme sunt si cum le poti folosi pentru a-ti atinge obiectivele de marketing la potentialul maxim. Cum folosesti Youtube pentru business?

Live-urile video pe Facebook primesc de zece ori mai multe comentarii decat un video obisnuit. Tendintele spun ca daca inca nu ati inclus diverse forme de continut video in strategia voastra de social marketing, acum, mai mult ca niciodata, este momentul oportun.

Printre speakerii conferintei se numara: Alin Stoica, Social Media Manager, Global Records; Irina Rimes, Cantaret si compozitor; Marian Ionescu, Videoblogger, Mariciu; Cristian Manafu, manafu.ro; Teodora Patrauceanu, Agency Account Manager, Google; Adrian Pasarica, Head of Marketing, Orkla Foods Romania; Alexandra Caciur, Digital Experience Director, Publicis; Lavinia Chican, Senior Partner, McCann PR; Ioana Sigarteu, Corporate Communication Manager, Samsung Electronics Romania; Monica Jitariuc, Managing Director, MSLGROUP The Practice.

Evenimentul se adreseaza specialiştilor in comunicare, PR & marketing din companii si agentii, dar si influencerilor.

Detalii despre program și speakeri aici .

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree