Povesti Clasice Pentru Un Timp De Calitate Si Picioare Impletite In Pat

Dupa iesit in parc, cantat la pian, dansat, dupa ce isi scot „copiii” (plusurile) la joaca si dupa ce ne distram cu cateva board-games, vine si mult asteptatul moment al cititului de povesti. Ziua citim separat fiecare dupa preferinta: enciclopedii, fantasy, povesti, etc. Seara insa e un moment mai tandru, cand ne bagam sub plapumioara si povestim de peste zi, din ce li s-a mai intamplat lor, mie, prietenilor lor, altor colegi. Apoi urmeaza cititul. Si mami le citeste ceva ales de ei. Cum toti stim sa citim, v-ati dat deja seama ca nu e despre lectura, ci despre a fi impreuna, cu piciorusele peste ale mele si a urmari impreuna prin ce aventuri trec personajele povestilor pe care ni i-am ales sa ne insoteasca clipele dinainte de somn.

Acum citim cartea Cele mai frumoase povesti de Wilhelm Hauff, de la editura Corint Junior, pe care v-o recomandam cu drag, daca n-ati citit-o deja.

Wilhelm Hauff a fost un poet și prozator german din perioada romantică. Desi a trait doar 25 de ani, povestile sale au ramas celebre (Povestea printului inchipuit, Povestea piticului Nas-Lung, Hanul din Spessart, Inima de piatra). Noi tocmai am terminat Povestea Califului Barza si abia asteptam sa incepem Povestea lui Muc cel Mic. Pe toate le regasiti in acest volum foarte frumos ilustrat. Imaginile in culori pastelate dau o nota calda lecturii si fac povestea si mai usor de imaginat. Deoarece povestile au uneori si 40 de pagini, impartim o poveste in doua seri. Asadar asteptam cu mare interes sa vedem cum se termina povestea si cum se rezolva situatiile aparent fara iesire.

Prin urmare, daca sunteti iubitori de povesti si inca n-ati citit Cele mai frumoase povesti de Wilhelm Hauff s-ar putea sa aveti o surpriza tare placuta.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree