Petrecerea copiilor – Joc!

Petrecerea copiilorPentru ca s-a facut frumos afara, copiii sunt dornici de joaca in aer liber. Prin urmare, o idee care prinde foarte bine la cei mici este cea in care va imita in diverse activitati placute, cum ar fi organizarea unei petreceri – petrecerea copiilor.

Daca stati la curte le puteti pune o masuta in curte si scaunele pe masura varstei lor, cescute, pahare de plastic si servetele. Ca parinti, stiti foarte bine ce le face placere si e si inofensiv, in acelasi timp. Pot servi in ele apa plata, ceai sau sucuri pe post de cafea si se pot invita, pe rand, unii pe altii in vizita. De asemenea, pot servi pe farfurioare de plastic fursecuri sau biscuiti. Petrecerea copiilor poate fi astfel un pretext pentru a exersa astfel si bunele maniere in vizita. 😉

Daca aveti cel putin doi copii si ati tot citit despre gestionarea relatiilor, atunci stiti deja ca ar fi bine sa nu-i intrerupeti daca discuta „ca oamenii mari”. Singurele interventii ar trebui sa incurajeze ideile, gen povestitul de la „serviciu”, de exemplu, de la gradi.

Iar pentru cei care stau la bloc, ca noi, puteti sa amenajati „scena” in interior. Cei care au fetite probabil ca au o experienta si mai vasta, fetitele avand dorinta de a fi „mamici” destul de devreme. Noi avem baieti si atunci se folosesc de jucarii specifice. De exemplu, vin in vizita cu masina cu care se plimba prin casa. Parcam ca tati si apoi mergem in vizita la petrecerea copiilor, la care am fost invitat.

Ei, nu-i asa ca deja devine distractiva si interesanta petrecerea copiilor?

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree