Oana Moraru – Dialogul transformarii sau ce face un copil sa reuseasca si pe altul sa renunte

Oana Moraru - Dialogul transformarii

Pe 12 noiembrie, intre orele 10:00 – 14.00, la Ramada Plaza Bucuresti, Oana Moraru, consultant educational, ne invita la Dialogul Transformarii – cum isi gasesc copiii drumul?

Toti ne dorim copii care sa reuseasca in viata, sa se simta fericiti, impliniti, sa aiba o viata plina de experiente faine. Dar cum ajungem acolo? Cum ne pozitionam astfel incat sa le fim parteneri copiilor nostri in acest traseu, nu intotdeauna usor? Ce functioneaza daca avem un copil rebel sau, din contra, unul timid?

Cum ajunge un copil sa respecte reguli, sa isi doreasca sa invete, sa fie atent, angajat si concentrat? Ce il face sa devina mai bun, mai puternic, mai hotarat? Exista o cheie a succesului, a disciplinei, a echilibrului sufletesc? Cum compensez acasa ceea ce scoala nu face pentru copilul meu? Ca dascal, ce asteptari sa am de la familia lui? Ce functioneaza, cu adevarat, pentru spiritul rebel, opozitionist? Dar pentru cel timid sau introvertit? Pentru ce lume se pregateste copilul meu si cand este el gata sa isi recunoasca misiunea, talentul, vocatia?

Va astept cu toata experienta mea de peste 20 de ani in scoala, ca mama, ca dascal, ca director si formator. si mai ales cu sansa de a fi vazut cateva generatii de copii crescand sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeasi, in continua transformare. Ce il face pe unul sa reuseasca? Ce il face pe altul sa renunte? Cand se intoarce cheia autodeterminarii? Care experienta sau care dascal, ce actiune, ce cuvant poate hotari destinul copilului meu?Oana Moraru

Inscriere

Biletul la Dialogul transformarii, evenimentul sustinut de Oana Moraru, costa 120 de lei. Trimiteti un e-mail la voceaparintilor@gmail.com, iar organizatorii revin catre voi cu toate detaliile de inscriere.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree