Karpatia Pony Show revine de Ziua Internationala a Copilului

Karpatia Pony Show

Aveti copii pasionati de ponei? Daca raspunsul este afirmativ, ce-ati zice de 1 iunie sa le faceti o surpriza? Chiar de Ziua Copilului incepe Karpatia Pony Show. Evenimentul se adreseaza tuturor iubitorilor de natura, pasionatilor de cai si familiilor cu copii, ce vor avea ocazia sa asiste la competiţii inedite, jocuri si prezentari cu ponei si cai sau se vor putea bucura de numeroasele activitaţi in aer liber.

Programul sportiv al Karpatia Pony Show va cuprinde trei competitii ecvestre cu ponei si cai. Noutatea absoluta a editiei din acest an este Concursul Hipic International Cupa Natiunilor. Tineri sportivi de top, reprezentand echipele a 12 tari, se vor intrece pe cai din Romania si vor avea la dispozitie cinci minute inainte de fiecare proba pentru a se acomoda cu caii trasi la sorti. Concursul face parte dintr-un circuit care incepe in Spania si continua in Suedia, Marea Britanie si Germania.

In cadrul evenimentului, va avea loc si Concursul pentru Ponei, unde calareţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase si varste si vor parcurge probe de dresaj, obstacole si atelaje.

Organizatorii pregatesc si un Concurs National de Proba Completa pentru calareţi o stea, novici si pre-novici, cu spectaculoasa proba de cross-country, ce va funcţiona ca stagiu de pregatire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show.

Participantii vor putea asista la demonstraţii de indemanare si jocuri, atelaje cu ponei si un spectaculos show de acrobaţii calare, susţinut de sportivii Cross-Country Farm.

De asemenea, pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajata o ampla zona de activitaţi de recreere in aer liber, destinata familiilor cu copii, dar si adultilor. Aici vor fi amenajate spatii de agrement cu ponei si cai, trasuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii si tineri, aventura parc inedit cu plimbari pe biciclete mountain-bike, tiroliana, tras cu arcul, tir cu pusca airsoft, bungee, teren de volei.

Biletele si abonamentele achizionate de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro beneficiaza de discounturi generoase. Copii sub 14 ani beneficiaza de preturi preferentiale, iar accesul le este permis doar insotiti de parinti.

In zilele de desfasurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singura zi se pot achizitiona de la punctele de acces, de pe Domeniul Cantacuzino – Floresti, Prahova, iar pretul este de 30 lei pentru un adult si 20 lei pentru un copil.

Iata si filmul de prezentare al evenimentului:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree