Femei Care Inspira

In viata fiecareia dintre noi exista de-a lungul vietii cel putin o femeie care ne inspira, acea femeie care ne-a facut sa vedem altfel lucrurile sau ne-a dat un imbold la un moment dat. Si cand simti ca nu mai poti, ca esti pe marginea prapastiei, ce mult conteaza cateva cuvinte cu rost!

Din pacate, in Europa, una din douăzeci de persoane suferă în prezent de depresie şi o persoană din patru va trece printr-un episod depresiv la un moment dat în viaţă. Cum facem sa nu fim in cele 25 de procente? Sau daca suntem, sa constientizam, sa avem puterea sa cerem ajutor…

Femei care inspiră este noua campanie națională de empowerment pentru femei lansată de Itsy Bitsy pentru a crește starea de bine și bucuria de viață în rândul acestora. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, depresia a devenit principala cauză de îmbolnăvire şi dizabilitate la nivel mondial și conform studiilor medicale femeile sunt cele mai vulnerabile la depresie. Pentru a oferi inspirație femeilor, noua campanie a lansat platforma Femecareinspira.ro, unde zi de zi femei de toate vârstele și vedete ca Andreea Marin, Feli, Melania Medeleanu, Sore împărtășesc informații despre ce le face pe ele fericite și cum aleg să își mențină starea de bine.

„Nu există nu se poate și mi-am demonstrat asta prin propria viață, care nu a fost deloc lipsită de greutăți. Printr-o atitudine constructivă și din dorința de a găsi soluții am reușit să merg mereu înainte în ciuda necazurilor.” a povestit Andreea Marin în interviul radio pentru campania Femei care inspiră. „Aleg să îmi petrec ziua, cât de mult pot, în bunătate!” spune Feli când este întrebată care este secretul stării ei de bine.

Intra pe Femeicareinspira.ro si povesteste experienta ta de viata, solutiile pe care le-ai descoperit, cand ai simtit ca ai reusit, chiar dacă treceai prin provocări mari în viață.

Cele mai inspiraționale povești de viață, mesaje de încurajare pe care femeile aleg să le împărtășească pe site-ul campaniei sunt premiate cu o ședință foto profesională în studioul Alinei Botica. Toate fotografiile vor crea expoziția foto Femei care inspiră, care va putea fi văzută la finalul lunii martie în mai multe locuri din București.

Pe tine ce te face fericita? Cine te inspira?

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree