Despre mine

Bine ai venit!

Numele meu este Ina Iliescu. Pasiunea pentru comunicare, promovare online, conversii mi-a adus ceva adrenalina, dar si multe satisfactii. Pana intr-o zi cand… doua liniute pe un test de sarcina anuntau un nou inceput. Fericire, emotii, intrebari si un job pentru care nu suntem niciodata suficient de pregatiti – cel de parinte.
Numele personajului principal este Alex, are 7 ani si este inventatorul de ghicitori al familiei.

Si pentru ca, desi nu a fost usor, dar a fost sublim, ne-am mai dorit un sufletel in familie. Dupa 1 an si 4 luni a venit pe lume David, mezinul si spiritul analitic al clanului, acum in varsta de 6 ani.

Blogul acesta nu este al unui expert in parenting. Este al unui parinte de doi copii, crescuti cu dragoste, care isi doreste sa impartaseasca si altor parinti sau viitori parinti din experienta proprie, din ceea ce ne-a fost noua util la un moment dat, din informatiile pe care le afla de la experti si din viata de zi cu zi de parinte in Bucuresti.

Uneori veti gasi pe blog campanii publicitare. Si eu am cumparat adesea produse din recomandari de pe alte bloguri si cred cu tarie ca experienta unui om si impresiile legate de un produs sau serviciu sunt importante.
Insa nu voi accepta proiecte care nu-mi inspira incredere, doar dintr-un interes financiar.

Daca ai intrebari sau pur si simplu, vrei sa ne cunoastem, raspund cu drag pe ina@prescolar.ro. De asemenea, daca ai un proiect pe care doresti sa-l dezvoltam impreuna, imi poti scrie tot pe adresa de e-mail de mai sus.

Enjoy!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale