Cum te pregatesti pentru nasterea naturala

Stiu ca sunt printre voi viitoare mamici. Daca sunteti la prima sarcina, intrebarile despre nastere sunt multe. E normal. Si fricile tot normale si ele pentru ca vin din dorinta de a depasi cu bine aceasta etapa.

Astazi exista o sumedenie de articole cu sfaturi despre sarcina, nastere, alaptare si cresterea copilului, in general. Atentia noastra trebuie sa se indrepte catre sursele de informare veridice si sa facem diferenta intre experienta unui parinte, care povesteste in online ce a patit sau cum a rezolvat o problema si un sfat avizat al unui specialist. Daca vorbim de sanatate, cu atat mai precauti ar trebui sa fim. Cautati pareri ale medicilor ginecologi, neonatologi, pediatri, etc. si evitati astfel sa luati decizii care sa-i afecteze pe copii.

Nasterea naturala si alaptarea

Abundenta de informatii la care sunt supusi parintii ma determina sa recomand evenimente la care sunt invitati specialisti. Si pentru ca vorbim de astfel de evenimente, Parenting Academy organizeaza pe 11 februarie, incepand cu ora 10.00, la Hotel Sheraton evenimentul: Nasterea naturala si alaptarea – Totul despre pregatirea pentru nastere si alaptare.

Invitatii evenimentului sunt: Dr. Marius Romila (Medic primar obstetrica si ginecologie), Dr. Ilinca Tranulis (Medic specialist pediatru, consultant in lactatie certificat international IBCLC) si Irina Popescu (Moasa licentiata, consilier pentru alaptare in formare). Moderatorul evenimentului este Ioana Chicet Macoveiciuc (blogger si autor de carte).

Aflam detalii despre:

  • Cum ne pregatim pentru nasterea naturala
  • Planul de nastere. Ce este si ce trebuie sa cuprinda?
  • Avantajele si dezavantajele unei nasteri naturale
  • Care este diferenta dintre nastere naturala si nastere naturala medicalizata. Anestezia
  • Primele saptamani de dupa nastere si procesul de dupa nastere
  • Cand nu este indicata nasterea naturala
  • Importanta orei magice pentru alaptare
  • Tot ce trebuie sa stie o mama care doreste sa alapateze
  • Etapele unei alaptari corecte si nevoile bebelusului
  • Alimentatia mamei in timpul alaptarii

Evenimentul va fi transmis si online. Pretul biletelor este de 60 de lei, pentru varianta in sala si 40 de lei, pentru cine prefera sa urmareasca de acasa. Va puteti inscrie aici.

Eu zic ca merita, mai ales ca puteti pune intrebari si va puteti clarifica anumite necunoscute. Daca decideti ca participati in sala, trageti-ma de maneca si stam cu drag la o vorba.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree