Cum a fost la Digital Divas

Impresii Digital Divas 2017
Impresii Digital Divas 2017

Saptamana aceasta am participat la Digital Divas, ca blogger ambasador al evenimentului. Mi-ar fi placut sa am o zi light si sa cobor din caleasca in conduri direct in fata Palatului Bragadiru, dar cum a picat in mijlocul saptamanii, da-i cu dive, da-i cu mailuri si cu telefoane si multumeste-i cui a inventat smartphone-ul.

Tema evenimentului a fost “The Influencer’s Dilemma”, iar printre speakeri s-au numarat: Matei Dima (BRomania), Lorena Buhnici (Cavaleria), Cristina Lupu si Josephine Ciel (LikeOne), Valentin Suciu (Jazz), Marta Usurelu (BizMagazine), Robert Katai (Bannersnack) si Laurentiu Dumitrescu (DigitalStar).

Mi-a placut Matei Dima, care a vorbit despre inceputurile lui in video content, atat in Romania, cat si in State, iar fotografiile “din tinerete” au fost geniale.

Marta Usurelu a avut o prezentare foarte interesanta si extrem de aplicata, pe cele trei categorii implicate in “ecuatie”: bloggeri, agentii si companii. Cum ar trebui sa se prezinte bloggeri, ce ar trebui sa stie companiile despre ce-si doresc din campanie, sa-si cunoasca concurentii, etc.

Laurentiu Dumitrescu a vorbit despre branduri si bloggeri si despre tendinta actuala in care oamenii nu mai au incredere in publicitate, ci mai degraba in oameni pe care nu-i cunosc (de exemplu, site-ul unei agentii de turism versus tripadvisor).

Lorena Buhnici m-a frapat prin modestia de care da dovada, desi este un om cu foarte multa experienta in presa.

Idei si tendinte in zona de influencing din online – este ceea ce a promis Evensys cu Digital Divas, “The Influencer’s Dilemma” si exact acest lucru a si livrat.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter-ul Prescolar .ro si alatura-te celor peste 1.000 de mamici din comunitate!

* obligatoriu

Ina Iliescu

Sunt mamica de doi jucausi, glumeti, tandri, uneori nervosi, Alex si David, casatorita cu Mircea . Ca orice mama care se respecta, "cant" la mai multe instrumente simultan: webdesign, blog, pasiunea pentru calatorii (in anumite perioade mai mult virtuale) si mami full time. Welcome to my blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește articolul precedent:
Aventurile lui Dino - desene animate online
Aventurile lui Dino

Joi seara am participat la o petrecere de lansare - "Aventurile lui Dino"! Veneam dupa o zi plina: copii preluati

Închide